Ndërtesa e shkollës

Ndërtesa e shkollës
UDHA E SHKRONJAVE

Sunday, September 26, 2010

SHKOLLA E OLIMPIADËS

E para dhe e vetmja shkollë në internet.
Për t'u regjistruar, na shkruani në arturshkurti@gmail.com
Na ndiqni në Google Wave